Hektiska dagar.
Hej hopp allesammans!

Nu har vi laddat till tänderna inför helgen med fyra travdagar kommande vecka. Börjar på torsdag i Gävle med Curre (Cut Him Some Slack) och Rezor. Curre känns mycket fin i jobben och jag tycker han ska räknas. Det enda som kan ställa till det är femtespåret då det rör sig om en välvuxen herre. Kliver han iväg så räcker kapaciteten långt. Rezor har fått ett perfekt innerspår och bör få en fin resa därifrån. Han har haft lite bekymmer med att hålla ihop travet till slut men jag hoppas och tror vi kommit till rätta med det. Har kapacitet att rekordsänka en hel del så pass upp!!
Fredag är det så dags för Solvalla. Blir tyvärr tvungen att stryka Västerbo Darling då hon låg väl högt i puls efter dagens jobb. Wojtyla Gene gjorde ett riktigt bra lopp i fredags och verkar ha mognat lite. Hoppas han visar samma stabila takter från start även denna gång för då kan det bli en bra placering.
Lördag far vi till Bergsåker och först ut är Aloe Vera. Denna hedersmärr har utvecklats ytterligare ett snäpp som åttaåring och gjorde en helt fantastisk prestation i senaste starten. Jag vågar påstå att hon satt med vinstkrafter bakom ledaren trots en 07,7 öppning och en varvning på 08,7!! Hon ser fortsatt fin ut och även om läget är chansartat så räcker hon långt om Oskar kan hitta de rätta ryggarna. Glöm inte bort henne på systemet!! Sedan är det Caramelle Zons tur. Hon har haft mycket oturliga galopper på slutet. Hon är egentligen travsäker så jag räknar med ett felfritt lopp denna gång. Tillägg i kortlopp är aldrig kul men hittar jag rätt ryggar så avslutar hon alltid bra. Loppet såg inte så tufft ut på förhand så jag hoppas vi kan dyka upp på en plats.

Måndag provar vi med den något knepige Östen Scoop igen. Tycker han stabiliserats efter kastrationen men senast föll han offer för en alltför lös bana. Romme brukar erbjuda bra fäste så jag hoppas på bättre lycka denna gång. Han har kunnande att vinna ett sånt här lopp men har blandat och gett lite i sina prestationer så här långt. Sedan ska jag kvala La Belle Danseur som vi haft här sen i våras. Hon har tränat på men varit väldigt svår bakom hästar. Har fin kapacitet men en del kvar att lära. Vi tar kvalloppet som en del i hennes utbildning. Håll tummarna för oss under kommande vecka!!
MVH Fredrik    
 
Stall Fredrik Pedersen   |   Lövberga gård   |   Stusshyttan   |   774 92 Avesta   |   070-310 44 25   |   info@fredrikpedersen.com
site created and hosted by skandiaweb