Till start!
Hej hopp. Tänkte skriva några rader om det som varit och som komma skall. Hade två ut i Rättvik i tisdags i strålande solsken. Trav när det är som bäst! Caramelle Zon fick nöja sig med ett femtepris efter att ha bombat iväg lite väl fort från start. Hon går bäst bakifrån men jag tyckte inte jag hade några andra valmöjligheter den här gången. Hon är väldigt startsnabb och hade spår långt ut så jag provade lite och vips blev det 10 första femhundra trots att det bara gick fort i 200 m.... Fick sen dämpa till 14 på varvet men hon har svårt att slappna av i ledningen och det blir lite dragkamp oss emellan. Höll dock klart anständigt på en 14-tid och håller formen. Landers Lovely hade inte startat på ett drygt halvår och gick med öppet huvudlag så hon var mer än lovligt trög som 6a men bör vara bättre nästa gång.
Imorgon är det dags för Romme och vi tar med oss 5 st hästar. Börjar med 2 st småpojkar som ska gå premielopp och sen 3 som startar. Först ut är Aloe Vera som sällan eller aldrig gör ett dåligt lopp. Hon har i de 2 senaste starterna gått 12,3a respektive 12,8 volt och varit 7a och 2a. Hårda bud... Formen verkar hålla i sig och hon gör säkert ett bra lopp imorgon igen. Smygläge i form av niondespår och rygg på favoriten gör att jag tycker det ser intressant ut. Sen ska Amaretto Scoop ut i ett fint 3 åringslopp med flera fina hästar. Också han får börja från bakspår i form av bricka 10 så det blir att smyga med. Han är dock under kraftig utveckling och det kan vara farligt att ignorera honom imorgon. Jag tror han blir bra den här. Sist ut är Nakoda Goj och även han ska räknas. Hade varit borta länge inför senast men kändes fin och gick i mål med gott om krafter sparade efter att jag gett honom ett snällt lopp och ingen lucka fanns i sikte. Imorgon sitter vi inte fast... Ha nu en trevlig helg allesammans så hörs vi snart igen.
MVH Fredrik
 
Stall Fredrik Pedersen   |   Lövberga gård   |   Stusshyttan   |   774 92 Avesta   |   070-310 44 25   |   info@fredrikpedersen.com
site created and hosted by skandiaweb