Sonnys sida
Start igen
2016-04-10 10:29
Hej. Det blev tyvärr galopp senast då han slog sig på knäna i första sväng. Det har han aldrig gjort förut så det kom som en total överraskning för mig..... Vet inte om det kom av att jag hade jänkarvagnen på honom så det blev ett annat rörelsemönster av den? Hursomhelst är allt bra med honom i träningen och han startar på torsdag igen. Nu blir det vanlig vagn och ett par knäkappor så får vi se om han är som vanligt igen. Det börjar som sagt närma sig slutet för gällande avtal och omjag ska vara ärlig så är det kanske dags att avsluta med Sonny nu. Han har gett oss alla många goda minnen och roliga upplevelser. Han har varit en klippa i alla lägen och att vi inte behövt betala en spänn sedan november 2011 är ju helt fantastiskt. Jag ska prata med Mats om ett avslut och då kommer han förmodligen gå på en internetauktion framöver. Tråkigt naturligtvis men allting har ett slut. Först ska vi visa vad han fortfarande kan på torsdag!! Jag lägger ut biljetter som vanligt.

MVH Fredrik
 
Start fredag!
2016-03-31 07:17
Hej. På fredag är det dags för start igen. Nu har han haft maximal otur i tre starter i rad så vi får hoppas att det vänder nu. Sonny känns bara fin i träningen och jag kommer nog ladda från start denna gång. Det finns ett par snabba innanför men jag måste prova framåt. Som ni alla vet så går gällande avtal ut den 30/4 och vi måste alla fundera över hur vi ska göra för framtiden. Eftersom han inte sprungit in något just över vintern så är pengarna slut. Om det ska till en fortsättning kommer det att krävas en insättning av delägarna som blir kvar. Jag och Mats får spåna på lite olika lösningar så får vi se vad det kommer för konkreta förslag under april. Biljetter finns som vanligt till Rättvik i Sonnys namn.
Vi hörs. MVH Fredrik
 
Ny start
2016-02-29 16:56
Hej på er. Det blev ju helt fel för Sonny i fredags då den framför tröttnade totalt tidigt. Therese skulle gått före men ingen kunde väl tro att den skulle vara så dålig......
Nu provar vi igen på fredag och då kör jag själv. Sonny är pigg och fin efter loppet och benet känns bra. Jag lägger ut biljetter som vanligt så ses vi på fredag!
MVH Fredrik
 
Sonny update
2016-02-18 19:50
Hej. Sonny mår fint efter senaste loppet. Det blev väldigt långt fram och han gick bra tycker jag. Sven Lindblom var här igår och konstaterade att frambenet ser fortsatt bra ut. Nästa start är planerad till Romme den 26e februari och jag lägger ut biljetter som vanligt.
Vi ses! MVH Fredrik
 
Sonny
2016-02-09 11:57
Hej på er. Har nu efter lite strul med leverantören av hemsidan lyckats logga in och skriva lite igen. Hade problem innan jag åkte på semester och när jag kom hem i söndags var det fortsatt problem. Nu verkar det dock åtgärdat och vi får hoppas det håller i sig! Sonny mår fint. Han gjorde ju comeback under min semester och gick ett bra lopp som trea. Han startar igen på Romme på söndag och jag lägger ut biljetter i hans namn som vanligt. Jag har två med i det loppet så Therese kommer köra Sonny igen.
MVH Fredrik 
 
Sonny i full träning
2016-01-06 15:43
Hej på er. Nu är Sonny åter i full träning och det ser bra ut. Efter att ha joggat hela december så har han denna vecka börjat gå jobb igen. Han är pigg som en pelikan och gillar verkligen att vara igång igen! Nu tränar vi på under januari och hoppas att det ser fortsatt bra ut när Svenne kommer runt mitten av månaden. Går allt som det ska är han ute på banan igen under februari. Håll tummarna!
MVH Fredrik
 
«FörstaFöregående12345678910NästaSista»

Sida 1 av 20
Stall Fredrik Pedersen   |   Lövberga gård   |   Stusshyttan   |   774 92 Avesta   |   070-310 44 25   |   info@fredrikpedersen.com
site created and hosted by skandiaweb