Dags att ta ställning!
2015-08-12 21:25
Hej. Nu är det dags att besluta sig för en fortsättning med Sonny. Gällande avtal går ut den 31 augusti och ni behöver alla öppna det mail ni fått från Mats Norberg på LRF Konsult och gå in på länken där ni svarar JA eller NEJ till fortsatt delägande. Jag vill poängtera att det INTE kommer behövas någon insats i form av pengar utan medel finns fortfarande för en fortsättning. Visserligen har han för första gången åkt på en lättare skada men jag är övertygad om att han kommer kunna göra rätt för sig minst ett år till och jag hoppas ni alla vill vara med på tåget. Om någon har problem att öppna länken eller inte har fått något mail så ta kontakt med Mats Norberg för jag har ingenting med den biten att göra och kan således inte göra annat än att hänvisa till honom. Mailadressen är Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen och telefonnr 076-7991570 eller 0702133974.
Sonny har gått ett par lätta jobb och det ser bra ut. Det blir inget tuffare förrän Svenne gett klartecken och han kommer om två veckor.
MVH Fredrik
 
Stall Fredrik Pedersen   |   Lövberga gård   |   Stusshyttan   |   774 92 Avesta   |   070-310 44 25   |   info@fredrikpedersen.com
site created and hosted by skandiaweb