Sonny och Amaretto
2013-05-21 16:35

Hel alla glada och tack för i söndags. Jag tycker det blev en härlig dag. Hoppas ni tyckte det också. Sonny kändes fin i det lugna jobb han fick i söndags med hjälp av Daniel som skötte sig med bravur bakom tömmarna. På torsdag provar vi igen denna gång i Lindesberg. Väderprognosen ser väl inte helt lovande ut men vi får köra så fort vi kan ändå... Ska bli spännande!

Vad gäller Amaretto så överraskade han mig med att vara på lite dåligt humör i volten och slog på en galopp när vi vände upp. Sen gick han ett väldigt fint lopp där klockan visade under 1.15 i 2000 m efter galoppen. Fartresurser och kapacitet finns det gott om i denna fina häst och nu siktar jag mot Plåt-Svens Minne på Romme den 31 maj. Jag skulle vilja att alla som är seriöst intresserade av att vara med i Amaretto skickar mig ett mail på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen som på intet vis är bindande men jag behöver ett bra underlag för att gå vidare med försäljningen. Gärna så snart som möjligt. Känner ni någon utanför Sonnykretsen som är intresserad så går det naturligtvis bra att vara med för dom också. Tack än en gång för att ni hjälpte till att göra vår träff till en trevlig dag. Vi hörs.
 
MVH Fredrik   

 
Stall Fredrik Pedersen   |   Lövberga gård   |   Stusshyttan   |   774 92 Avesta   |   070-310 44 25   |   info@fredrikpedersen.com
site created and hosted by skandiaweb